In het kort

Wat je direct wilt weten

Verschillende behandelingsmethoden mogelijk
Korte wachttijd
Behandelplan op maat

Knieblessure? ICONE is hét behandelcentrum voor knieblessures

Hoe ontstaat een knieblessure?

Door een val, verstappen of het verdraaien van de knie kan een knieblessure ontstaan. Er ontstaat acute pijn in de knie of rondom de knie. Ook kan je een stekende pijn in de knie ervaren wanneer deze in rust is. De knie kan meteen (of binnen 24 uur) dik worden.

Neem contact op

Sportblessures

Wat is een sportblessure?

Bij een contactsport zoals voetbal, hockey of basketbal kan mogelijk een sportblessure ontstaan. Een acute knieblessure is de meest voorkomende sportblessure. Als je er op tijd bij bent, zijn de meeste acute knieblessures goed te behandelen.

Welke knieblessures zijn er?

De verschillende knieblessures op een rijtje

Een of meerdere onderdelen van het kniegewricht kunnen door een (sport)ongeval beschadigd raken. De meest voorkomende knieblessures zijn:
- Meniscusscheur
- Gescheurde kniebanden
- Voorste kruisband die gescheurd is
- Botbreuk
- Ontwrichting
ICONE is dé sportletsel specialist van Zuid-Nederland en gespecialiseerd in knieblessures. 
Lees meer over onze specialisaties

Direct contact opnemen

Meer weten over knieblessures? ICONE is een zelfstandig behandelcentrum voor orthopedie en sportletsels. We bieden snelle behandelingen door een medisch kwalitatief hoogopgeleid team.

(040) 295 20 90

Neem telefonisch contact met ons op

info@icone.nl

Mailen mag natuurlijk ook

ICONE is goed bereikbaar in alle opzichten, en ik wordt vriendelijk te woord gestaan. In deze tijd waarin de zorg onder druk staat, wordt ik toch snel en vakkundig geholpen.
Persoonlijke benadering, goede communicatie, korte lijnen, kundige medewerkers, binnen enkele weken een operatie uitgevoerd.
Ik ben snel geholpen met een goed resultaat tot nu toe. Dr. Klos is echt een top orthopeet. Handeld snel en vakkundig!
Zorgvuldige en persoonlijke benadering, zeer kundige arts, legt goed uit wat er aan de hand is en hoe hij het euvel kan behandelen, geeft rustig antwoord op alle vragen.
Ben snel geholpen Iedereen was vriendelijk en professioneel. Operatie heeft direct geholpen en revalidatie gaat boven verwachting. Aanrader!
© 2022
Created by LR Internet