In het kort

Wat je direct wilt weten

Persoonlijke en kleinschalige zorg
Korte wachttijd
Behandelplan op maat

Kniespecialist van Zuid-Nederland

Dé kniespecialist met persoonlijke en kleinschalige zorg

ICONE is een Zelfstandig Behandelcentrum (ZBC) en dé specialist in orthopedie en sportletsels aan de knie. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg en in de meeste gevallen kunnen patiënten binnen 2 weken op een van onze locaties terecht voor een eerste consult.

Al onze knie specialisten zijn nauw betrokken bij het verbeteren van je knieklachten. We werken uitsluitend met de nieuwste technieken. Bij ons kan je rekenen op een persoonlijk behandelplan. We besteden veel aandacht aan een juiste diagnose (met mogelijk een second opinion), een op maat behandelplan met mogelijke operatie en een goede revalidatie. We zorgen ervoor dat het behandeltraject aansluit bij je wensen. Vanzelfsprekend streven we continu naar de hoogste kwaliteit van onze zorg. Onze orthopedisch chirurgen investeren in het bijhouden en verhogen van kennis wat leidt tot een hoog kennisniveau als kniespecialist. Wil je meer weten?

Neem contact op

Kniespecialisten voor jouw knieletsel

Dé kniespecialist van Eindhoven

Heb je een (sport)letsel aan de knie? Dan wil je natuurlijk geholpen worden door de beste knie specialist van heel Nederland. ICONE is de knie specialist in Eindhoven. Je kan bij ons terecht voor verschillende soorten knieklachten en we helpen je altijd zo optimaal mogelijk. We hebben een ruime expertise op het gebied van knieën en voeren wekelijks de meest complexe ingrepen uit. Jaarlijks voert ons specialistisch team orthopedisch chirurgen zo’n 1500 kniebehandelingen* uit.
*hieronder valt dynamische echografie met eventueel een injectie en zo nodig een operatie

Knie specialisaties

Onze specialisaties

Heb je beschadigingen of letsel aan de knie? Dan voeren we een kijkoperatie uit, waar direct behandeld kan worden. Een kijkoperatie is een relatief kleine chirurgische ingreep met een korte hersteltijd.
Meer informatie over kijkoperatie knie

Heb je een overmatige slijtage van het kraakbeen in het kniegewricht? Dan spreken we over een versleten knie. Hier zijn verschillende behandelmethoden mogelijk. Onze medisch specialist bekijkt samen met jou welke behandeling(en) het meest passend is.
Meer informatie over versleten knie

De voorste kruisband kan gedeeltelijk of geheel gescheurd zijn. Bij een voorste kruisband reconstructie wordt de kruisband door een lichaamseigen pees vervangen.
Meer informatie over voorste kruisband reconstructie

Direct contact opnemen

Meer weten over onze knie specialisaties? ICONE is een zelfstandig behandelcentrum voor orthopedie en sportletsels. We bieden snelle behandelingen door een medisch kwalitatief hoogopgeleid team.

(088) 778 52 05

Neem telefonisch contact met ons op

info@icone.nl

Mailen mag natuurlijk ook

ICONE is goed bereikbaar in alle opzichten, en ik wordt vriendelijk te woord gestaan. In deze tijd waarin de zorg onder druk staat, wordt ik toch snel en vakkundig geholpen.
Persoonlijke benadering, goede communicatie, korte lijnen, kundige medewerkers, binnen enkele weken een operatie uitgevoerd.
Ik ben snel geholpen met een goed resultaat tot nu toe. Dr. Klos is echt een top orthopeet. Handeld snel en vakkundig!
Zorgvuldige en persoonlijke benadering, zeer kundige arts, legt goed uit wat er aan de hand is en hoe hij het euvel kan behandelen, geeft rustig antwoord op alle vragen.
Ben snel geholpen Iedereen was vriendelijk en professioneel. Operatie heeft direct geholpen en revalidatie gaat boven verwachting. Aanrader!
© 2023
Created by LR Internet