In het kort

Wat je direct wilt weten

Persoonlijke en kleinschalige zorg
Korte wachttijd
Behandelplan op maat

Kniespecialist van Zuid-Nederland

Dé kniespecialist met persoonlijke en kleinschalige zorg

ICONE is een Zelfstandig Behandelcentrum (ZBC) en dé specialist in orthopedie en sportletsels aan de knie. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg en in de meeste gevallen kunnen patiënten binnen 2 weken op een van onze locaties terecht voor een eerste consult.

Neem contact op

Kniespecialisten voor jouw knieletsel

Dé kniespecialist van Eindhoven

Heb je een (sport)letsel aan de knie? Dan wil je natuurlijk geholpen worden door de beste kniespecialist van Nederland. ICONE is de kniespecialist in Eindhoven. Jaarlijks voert ons specialistisch team orthopedisch chirurgen zo’n 1500 kniebehandelingen* uit.
*hieronder valt dynamische echografie met eventueel een injectie en zo nodig een operatie

Knie specialisaties

Onze specialisaties

Heb je beschadigingen of letsel aan de knie? Dan voeren we een kijkoperatie uit, waar direct behandeld kan worden. Een kijkoperatie is een relatief kleine chirurgische ingreep met een korte hersteltijd.
Meer informatie over kijkoperatie knie

Heb je een overmatige slijtage van het kraakbeen in het kniegewricht? Dan spreken we over een versleten knie. Hier zijn verschillende behandelmethoden mogelijk. Onze medisch specialist bekijkt samen met jou welke behandeling(en) het meest passend is.
Meer informatie over versleten knie

De voorste kruisband kan gedeeltelijk of geheel gescheurd zijn. Bij een voorste kruisband reconstructie wordt de kruisband door een lichaamseigen pees vervangen.
Meer informatie over voorste kruisband reconstructie

Direct contact opnemen

Meer weten over onze knie specialisaties? ICONE is een zelfstandig behandelcentrum voor orthopedie en sportletsels. We bieden snelle behandelingen door een medisch kwalitatief hoogopgeleid team.

(040) 295 20 90

Neem telefonisch contact met ons op

info@icone.nl

Mailen mag natuurlijk ook

ICONE is goed bereikbaar in alle opzichten, en ik wordt vriendelijk te woord gestaan. In deze tijd waarin de zorg onder druk staat, wordt ik toch snel en vakkundig geholpen.
Persoonlijke benadering, goede communicatie, korte lijnen, kundige medewerkers, binnen enkele weken een operatie uitgevoerd.
Ik ben snel geholpen met een goed resultaat tot nu toe. Dr. Klos is echt een top orthopeet. Handeld snel en vakkundig!
Zorgvuldige en persoonlijke benadering, zeer kundige arts, legt goed uit wat er aan de hand is en hoe hij het euvel kan behandelen, geeft rustig antwoord op alle vragen.
Ben snel geholpen Iedereen was vriendelijk en professioneel. Operatie heeft direct geholpen en revalidatie gaat boven verwachting. Aanrader!
© 2022
Created by LR Internet