Orthopeed

Orthopeed

Orthopedisch kliniek

ICONE is een orthopedisch kliniek in Zuid-Oost Brabant. Bij ICONE staat een team van orthopedisch chirurgen voor je klaar. ICONE is een Zelfstandig Behandelcentrum (ZBC) voor orthopedie en sportletsels. We behandelen knie, schouder, enkel, voet en heup. Bij ons staat persoonlijke zorg centraal.

Orthopeed knie

Orthopedische chirurgie knie

Knieklachten ontstaan soms geleidelijk, maar bij bijvoorbeeld een sportongeval ontstaan ze acuut. Symptomen van knieklachten zijn onder andere pijn, stijfheid, zwelling en beperking in beweging. Bij ICONE kan je terecht voor een kijkoperatie van de knie, behandeling van een versleten knie en een voorste kruisband reconstructie. Onze chirurgisch orthopeden helpen je graag.

Orthopeed schouder

Orthopedische chirurgie schouder

Schouderklachten komen vaak langzaam op. Bijvoorbeeld als gevolg van problemen van slijmbeurs of de pezen. We zijn gespecialiseerd in frozen shoulder, barbotage aan de schouder en kijkoperatie van de schouder.

Orthopeed schouder
Orthopeed knie

Meer weten over orthopedisch kliniek ICONE

Veelgestelde vragen

ICONE is een Zelfstandig Behandelcentrum (ZBC) voor orthopedie in de regio Zuid-Oost Brabant. ICONE staat voor Innovatieve Chirurgische Orthopedie in Nederland.

Ja, je hebt een verwijzing van je huisarts nodig.

De operaties worden uitsluitend in Schijndel uitgevoerd.

Direct contact opnemen

Meer weten over orthopedisch kliniek ICONE? ICONE is een zelfstandig behandelcentrum voor orthopedie en sportletsels. We bieden snelle behandelingen door een medisch kwalitatief hoogopgeleid team.

(040) 295 20 90

Neem telefonisch contact met ons op

info@icone.nl

Mailen mag natuurlijk ook

ICONE is goed bereikbaar in alle opzichten, en ik wordt vriendelijk te woord gestaan. In deze tijd waarin de zorg onder druk staat, wordt ik toch snel en vakkundig geholpen.
Persoonlijke benadering, goede communicatie, korte lijnen, kundige medewerkers, binnen enkele weken een operatie uitgevoerd.
Ik ben snel geholpen met een goed resultaat tot nu toe. Dr. Klos is echt een top orthopeet. Handeld snel en vakkundig!
Zorgvuldige en persoonlijke benadering, zeer kundige arts, legt goed uit wat er aan de hand is en hoe hij het euvel kan behandelen, geeft rustig antwoord op alle vragen.
Ben snel geholpen Iedereen was vriendelijk en professioneel. Operatie heeft direct geholpen en revalidatie gaat boven verwachting. Aanrader!
© 2023
Created by LR Internet