Pijn in knie

Pijn in knie

Wat is het?

Pijn in de knie is erg vervelend en komt helaas veel voor. Denk aan stijfheid, pijn bij het buigen van de knie, pijn bij traplopen, een plots stekende pijn in de knie of een voortdurende zeurende pijn in de knie. De pijn kan aan de binnenkant van de knie zitten, of op een andere plek. Knieklachten kunnen vaak diverse oorzaken hebben.

Artrose knie

Wat is artrose?

Artrose is een aandoening van het kraakbeen in het kniegewricht en kan zich uiten in een stijve, pijnlijke en soms dikke knie. Het begint vaak met pijn en stijfheid in de knie. Dit merk je vooral ’s ochtends of als je na een tijdje zitten weer opstaat. Dit noemen we starheid of ochtendstijfheid. Je merkt na maximaal 30 minuten bewegen dat de knie minder stijf wordt. We kunnen artrose op verschillende manieren behandelen.
Lees meer over de behandeling van artrose

Kijkoperatie knie

Wat is een kijkoperatie van de knie?

Om beschadigingen of letsels van de knie vast te kunnen stellen, kan een kijkoperatie uitgevoerd worden. Een kijkoperatie is een kleine chirurgische ingreep met een korte hersteltijd.
Lees hier meer over een kijkoperatie van de knie

Kijkoperatie knie
Kijkoperatie knie

Meer weten over pijn in de knie?

Veelgestelde vragen

ICONE is een Zelfstandig Behandelcentrum (ZBC) voor orthopedie in de regio Zuid-Oost Brabant. ICONE staat voor Innovatieve Chirurgische Orthopedie in Nederland.

In veel gevallen kunnen patiënten binnen 2 weken op onze locatie in Eindhoven of Schijndel terecht voor een eerste consult.

Ja, je hebt een verwijzing van je huisarts nodig.

De operaties worden uitsluitend in Schijndel uitgevoerd.

Direct contact opnemen

Meer weten over pijn in de knie? ICONE is een zelfstandig behandelcentrum voor orthopedie en sportletsels. We bieden snelle behandelingen door een medisch kwalitatief hoogopgeleid team.

(040) 295 20 90

Neem telefonisch contact met ons op

info@icone.nl

Mailen mag natuurlijk ook

ICONE is goed bereikbaar in alle opzichten, en ik wordt vriendelijk te woord gestaan. In deze tijd waarin de zorg onder druk staat, wordt ik toch snel en vakkundig geholpen.
Persoonlijke benadering, goede communicatie, korte lijnen, kundige medewerkers, binnen enkele weken een operatie uitgevoerd.
Ik ben snel geholpen met een goed resultaat tot nu toe. Dr. Klos is echt een top orthopeet. Handeld snel en vakkundig!
Zorgvuldige en persoonlijke benadering, zeer kundige arts, legt goed uit wat er aan de hand is en hoe hij het euvel kan behandelen, geeft rustig antwoord op alle vragen.
Ben snel geholpen Iedereen was vriendelijk en professioneel. Operatie heeft direct geholpen en revalidatie gaat boven verwachting. Aanrader!
© 2023
Created by LR Internet