Headerafbeelding

Ervaringen van patiënten

ICONE stelt uw mening over de behandeling erg op prijs. Juist de informatie over de ervaringen van de patiënten is van belang voor ICONE zelf, maar zeker ook voor andere patiënten die graag willen lezen hoe anderen de behandeling en de voor- en nazorg bij ICONE hebben ervaren. Met deze ervaringen zal ICONE haar bedrijfsvoering mogelijk verder kunnen verbeteren en kunnen patiënten tot een weloverwogen keuze komen. Graag willen wij u verzoeken om op één van onderstaande sites uw mening te plaatsen. Wij zijn blij met uw meningen en op- of aanmerkingen. Hartelijk dank hiervoor!

Independer

Zorgkaart Nederland

juni 2020

Ik ben zeer tevreden. Snelle intake en daarna snel aan de beurt voor een operatie. Kleinschalig met veel aandacht voor patiënten. Goede nazorg.

lees verder

mei 2020

ICONE is een geweldige instelling. Korte wachttijden, deskundig en zeer vriendelijk personeel! Ze nemen je serieus en je kunt voor vragen altijd bij ze terecht. Ook 's avonds en in het weekend.

lees verder

februari 2020

Snel en deskundig geholpen. Alles is goed uitgelegd en ik ben goed begeleid. Heel fijn dat de dag na de operatie er contact wordt opgenomen met je om te horen hoe de nacht is gegaan en of er nog vragen zijn.

lees verder

december 2019

Ik kon samen met mijn dokter beslissen welke specifieke operatie het beste zou werken in mijn leven, wat mij erg goed beviel. Ik kon ook nog steeds geholpen worden nadat mijn operatie een jaar uitgesteld moest worden door persoonlijke redenen.

lees verder

oktober 2019

Naar eerder bezoek afdeling orthopedie elders antwoord op klacht, mee leren leven en neem maar een paracetamol extra. Na contact met zorgbemiddeling naar Icone in Schijndel gegaan. Hier klacht nogmaals voorgelegd. Door arts beter geluisterd, beter onderzocht en duidelijk vervolg traject. Tweede onderzoek een echo. Ook duidelijke uitleg en direct injectie...

lees verder