Mijn naam is Elsje Wind, 56 jaar, en sinds 1980 werkzaam in de luchtvaart

Hierbij mijn verhaal in ‘t kort: Na een ski ongeval in januari 2013 ben ik door vrienden geadviseerd contact op te nemen met Dr. Klos /ICONE te Eindhoven.

Ik woon in het buitenland en wilde graag in Nederland geopereerd worden omdat dit, zeker voor medische zaken, mijn moedertaal is. Ik ben echter door de jaren heen heel kritisch geworden omdat het zorgstelsel in Nederland voor de autonome patiënt veel te wensen overlaat. Er is weinig ruimte voor de wensen en keuzes van de patiënt, de zorgverzekeraars beslissen nagenoeg alles voor je. Ik ga dus écht op onderzoek uit alvorens mezelf aan een artsen/of ziekenhuis over te leveren. Gelukkig heb ik een verzekering waarbij mij die vrijheid wordt geboden.
Zoals ik al zei gaven vrienden mij de gegevens van Dr. Burt Klos / ICONE te Eindhoven. Het eerste telefoongesprek met een van de medewerksters stelde mij al gerust. Erg geïnteresseerd, veel medische kennis en "To the point" daar hou ik wel van. Er werd snel een eerste afspraak gemaakt. Ik had meteen al het vertrouwen dat het helemaal goed zou komen en plande de operatiedatum in bij ICONE.  Helaas na constatering van een trombosebeen kon ik niet snel geopereerd worden. Hiervan baalde ik eerstens en probeerde het toch sneller door te drukken maar helaas! Het heeft nog ruim 5 maanden geduurd voordat de knie verantwoord geopereerd kon (kruisband vervanging en meniscus)worden. Bij ICONE nemen ze geen onnodige risico's, ook niet om de klant te"pleasen. Nu 2 jaar later ben ik zo blij dat ik alle adviezen heb opgevolgd want ik kan nagenoeg alles weer met de knie en mijn lievelings sport (skiën) heb ik inmiddels probleemloos kunnen uitvoeren. Afgelopen april heb ik ook mijn rechter voet laten behandelen (Hallux Valgus en hamerteen) door Dr. Klos.  De behandeling én nazorg was wederom meer dan prima, ze denken met alles mee. Ze verspillen geen tijd, blijven kalm en professioneel en proberen je verantwoord snel te helpen. En dát is voor mij belangrijk.Ik ben nog herstellende van de voetoperatie maar alles geneest heel voorspoedig. Kortom een verademing om te beleven dat het zo óók kan in Nederland.

Hartelijk dank aan ICONE , Dr. B. Klos en zijn team!

terug naar overzicht