Lilian Takkenberg, 39 jaar, zelfstandig ondernemer.

Wat kan ik zeggen over ICONE en team Icone, in een woord GEWELDIG !

Ik was aan het werk en stond op. Klaarblijkelijk op een verkeerde manier want voelde iets scheuren, ferme pijn en knie werd dik. Had al 3x letsel aan mijn andere knie gehad dus vreesde het ergste. Op naar ziekenhuis in eigen woonplaats maar meer dan, knie is dik en u heeft pijn kwam er niet uit. Moest 1 ½ week later terugkomen. Ook toen was de conclusie, door zelfs 3 assistent chirurgen, uw knie is dik en u heeft pijn en we denken een meniscus. Foto maken hadden ze geen zin in.

Daar kan ik niet zoveel mee. Icone gebeld voor een afspraak want mijn knie voelde toch niet goed aan. Drie jaar ervoor was ik voor het eerst bij Dr. Klos geweest en toen was er gelukkig , die keer, niet veel aan de hand maar dit voelde anders. Kon snel terecht, was wel even een lange reis want voor mij is Eindhoven niet naast de deur maar ik wist dat het de moeite waard was.

Dr. Klos ging aan de gang, foto’s maken, kijken, meten, voelen en bewegen en toen was het snel helder. ‘U heeft zeer waarschijnlijk letsel aan uw kruisband en misschien ook de meniscus’ was zijn eerste conclusie. Dat is wel even wat anders dan alleen een meniscus maar ik voelde aan dat hij gelijk had. Dat kan ook niet anders want hij is gewoonweg geniaal ! Ziet zaken op foto’s door zijn ervaring en deskundigheid die anderen niet zien.  Dr. Klos liet in dezelfde week nog  een echo maken. Dhr. Konijnenberg bevestigde de conclusie, kruisband en meniscus beschadigd. Op zich was de einduitslag  een verademing, ik weet waar ik aan toe ben en dat binnen een zeer korte tijd ! Als zelfstandig ondernemer is dat zeer prettig want mijn werk lag grotendeels stil door mijn knieproblemen, dus ook mijn inkomen.

Dr. Klos stelde een operatie voor, binnen een maand na het eerste contact, zelfs tussen allerlei feestdagen door, was ik al geopereerd. Ik heb een nieuwe kruisband gekregen en op moment van schrijven is dat 3 weken terug. Ik loop op mijn krukken en heb geen buitensporige pijn.

Los van het feit dat dr. Klos zeer deskundig is, geldt ook dat hij zeer betrokken is bij zijn patiënten. Legt duidelijk uit wat er gaat gebeuren, wat hij gaat doen, hoe hij het gaat doen. Voor de operatie maar ook in de nazorg maar dat geldt ook voor zijn team. Zelfs op zaterdag, dag na operatie, even contact. Hoe is het, hoe gaat het, heeft u veel pijn ? Echt de betrokkenheid en zorgzaamheid is van hoog niveau. Dr. Klos behandeld zijn patiënten ook als mens omdat hij zelf een goed mens is. Dat is iets wat mij erg aanspreekt. Maar laat ik daarin ook Ria niet vergeten want zij heeft ook een belangrijke rol. Stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en heeft mij ook voor de operatie goed opgevangen. ICONE is een goed, functionerend team ! en mijn knieen? Die vertrouw ik alleen nog maar aan Dr. Klos toe!

terug naar overzicht