ICONE Orthopedie en sportletsels sluit zich officieel aan bij Equipe Zorgbedrijven

ICONE Orthopedie en sportletsels sluit zich officieel aan bij Equipe Zorgbedrijven

De in september aangekondigde aansluiting van ICONE bij Equipe Zorgbedrijven is een feit: in november 2022 heeft de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) hun goedkeuring gegeven. De overname past bij de strategie van Equipe Zorgbedrijven om meer mensen met bewegingsklachten te kunnen helpen vanuit een multidisciplinaire aanpak.

ICONE wordt onderdeel van Equipe Zorgbedrijven, specifiek van Xpert Clinics en gaat samenwerken met het team van Xpert Clinics Orthopedie in Eindhoven en de netwerken Amsterdam, Amstelveen, Utrecht. Samen met ICONE kan Equipe Zorgbedrijven nog een stap voorwaarts zetten naar een landelijke keten van klinieken, gespecialiseerd in planbare orthopedische zorg. De ICONE  locaties Schijndel en Eindhoven blijven bestaan en worden toegevoegd aan het netwerk van Xpert Clinics Orthopedie Eindhoven en is hiermee een uitstekende aanvulling op het zorgaanbod en ambities van Equipe Zorgbedrijven. 

 

Persoonlijke aandacht, korte wachttijden

Na de samenvoeging kunnen patiënten en huisartsen nog steeds terecht bij hun vaste kliniek en bekende arts. Patiënten worden ook in de nieuwe setting geholpen door ervaren zorgprofessionals, met persoonlijke aandacht en maximaal inzicht in hun zorgtraject. Joris van Eijck (CEO Equipe Zorgbedrijven): “De juiste zorg op de juiste plek, op het juiste moment en tegen de juiste prijs: dat is waar we voor gaan. Door de samenvoeging van onze klinieken met ICONE zetten we op dat gebied weer een belangrijke stap voorwaarts.”

 

Over Equipe Zorgbedrijven

Equipe Zorgbedrijven is een toonaangevende aanbieder van gespecialiseerde zorg in Nederland en kent twee merken: Velthuis kliniek (voor esthetische chirurgie en cosmetische behandelingen) en Xpert Clinics. Onder die laatste vallen diverse specialisaties, waaronder hand- en polschirurgie en therapie, orthopedie, oogheelkunde en proctologie.

Equipe Zorgbedrijven heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Veruit de meeste behandelingen vallen onder verzekerde zorg, welke vergoed wordt vanuit het basispakket. Jaarlijks ziet Equipe Zorgbedrijven meer dan 100.000 patiënten. De klantwaardering van Xpert Clinics Orthopedie op zorgkaartnederland.nl wordt beoordeeld met een 9,2. Zie ook: www.equipezorgbedrijven.nl

 

Contact

Voor meer informatie, reacties, opmerkingen en aanbevelingen kunt u contact opnemen met

ICONE Orthopedie en sportletsels: Marion Vrieswijk, mvrieswijk@icone.nl of tel. 040-2952090

Equipe Zorgbedrijven: Simone van Gerwen, s.vangerwen@equipezorgbedrijven.nl of tel. 088-7785200

 

Terug naar overzicht
© 2023
Created by LR Internet