ICONE Orthopedie wordt onderdeel van Equipe Zorgbedrijven

ICONE Orthopedie B.V. (ICONE) is voornemens zich aan te sluiten bij Equipe Zorgbedrijven. ICONE is een gerenommeerde focusklinieken op het gebied van Orthopedische zorg met vestigingen in Schijndel en Eindhoven.

Zowel Equipe Zorgbedrijven als ICONE willen een transparante, herkenbare en gewaardeerde partner zijn voor patiënt, verwijzer en verzekeraar. Ze streven beiden naar geïntegreerde en aantoonbaar betere medisch planbare zorg tegen de juiste kosten per patiënt in de keten. Ook hebben beiden een sterke focus op kwaliteit, cliëntgerichtheid en uitkomstgerichte zorg. Door hun krachten te bundelen ontstaat ruimte voor verdere uitbouw van het aanbod bewegingszorg in Nederland.   

Betekenis voor patiënten 

Na de samenvoeging kunnen patiënten nog steeds terecht bij hun vaste kliniek en bekende arts. Het hoogwaardige niveau van service, de korte wachttijden en de multidisciplinaire aanpak waar de klinieken om bekendstaan, blijven ook onveranderd. Patiënten blijven ook in de nieuwe setting geholpen worden door ervaren zorgprofessionals, met persoonlijke aandacht en maximaal inzicht in hun zorgtraject. 

Joris van Eijck, CEO Equipe Nederland: “Equipe Zorgbedrijven is verheugd over de aansluiting van ICONE. Zij staan bekend als Dé sportletsel specialist van het Zuiden met focus op het bewegingsapparaat, van diagnose tot nazorg. Hun subspecialisatie in knie, enkel, voet, heup en schouder sluit goed aan bij het aanbod van Xpert Clinics Orthopedie, onderdeel van Equipe Zorgbedrijven. Daarnaast zijn zij actief in de regio Eindhoven waarmee ICONE een uitstekende aanvulling is op ons zorgaanbod en onze ambities.  

Burt Klos, DGA en medisch specialist ICONE:

Wij zijn zeer verheugd met de voorgenomen aansluiting van ICONE bij Equipe Zorgbedrijven. Onze hoge kwaliteit, snelle behandeling, jarenlange door onderzoek ondersteunde ervaring en focus op onze cliënten zullen hiermee nog beter in de praktijk kunnen worden gebracht. De omvang van Equipe Zorgbedrijven en haar ervaring in het uitbouwen van activiteiten zal ICONE in staat stellen haar gespecialiseerde zorg aan een toenemend aantal patiënten te kunnen aanbieden.

Over Equipe Zorgbedrijven 

Equipe Zorgbedrijven is een toonaangevende aanbieder van gespecialiseerde zorg in Nederland en kent twee merken: Velthuis kliniek (voor esthetische chirurgie en cosmetische behandelingen) en Xpert Clinics. Onder die laatste vallen diverse specialisaties, waaronder hand- en polschirurgie en therapie, orthopedie, oogheelkunde en proctologie.

Equipe Zorgbedrijven heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Veruit de meeste behandelingen vallen onder verzekerde zorg, welke vergoed wordt vanuit het basispakket. Jaarlijks ziet Equipe Zorgbedrijven meer dan 100.000 patiënten.

De klantwaardering van Xpert Clinics en Velthuis op zorgkaartnederland.nl worden beiden beoordeeld met een 9,1. Zie ook: www.equipezorgbedrijven.nl

Contact

Voor meer informatie, reacties, opmerkingen en aanbevelingen kunt u tot uiterlijk 16-9-2022 contact opnemen met en Marion Vrieswijk van ICONE, tel. 040-2952090 of mvrieswijk@icone.nl

 

Terug naar overzicht
© 2022
Created by LR Internet