Enkel & voet

De voet en enkels zijn een bijzonder sterk onderdeel van ons lichaam. Om het hele lichaam te kunnen dragen moet de voet sterk zijn. Wist je dat elke voet bestaat uit 26 afzonderlijke botten, 33 gewrichten, 107 banden en 19 spieren en pezen? De stevigheid in de voet wordt verzorgd door bindweefsel en spieren. Jaarlijks voert ons team orthopedisch chirurgen zo’n 850 enkel- en voetbehandelingen (hieronder valt dynamische echografie met eventueel een injectie en zo nodig een operatie) uit.

Onze specialisaties

Een stekende pijn onder de hiel die kan uitstrekken over de gehele onderkant van de voet zijn kenmerkend voor fasciitis plantaris: een peesplaatontsteking onder de voet. Er zijn diverse behandelmethoden mogelijk.

Meer informatie

Door middel van een operatie kunnen we de teen in de juiste stand vastzetten zodat de klachten na het vastgroeien verdwijnen.

Meer informatie

We bepalen de ernst van de hallux valgus (knobbel) door middel van röntgen. De scheefstand van de teen kan enkel gecorrigeerd worden middels een operatie, zonder operatie verergeren de klachten alleen maar.

Meer informatie

Om precies vast te kunnen stellen welke beschadigingen of letsels aanwezig zijn in de enkel, voeren we een kijkoperatie uit. Een kijkoperatie is een kleine chirurgische ingreep waarbij bevindingen direct worden behandeld.

Meer informatie
ICONE is goed bereikbaar in alle opzichten, en ik wordt vriendelijk te woord gestaan. In deze tijd waarin de zorg onder druk staat, wordt ik toch snel en vakkundig geholpen.
Persoonlijke benadering, goede communicatie, korte lijnen, kundige medewerkers, binnen enkele weken een operatie uitgevoerd.
Ik ben snel geholpen met een goed resultaat tot nu toe. Dr. Klos is echt een top orthopeet. Handeld snel en vakkundig!
Zorgvuldige en persoonlijke benadering, zeer kundige arts, legt goed uit wat er aan de hand is en hoe hij het euvel kan behandelen, geeft rustig antwoord op alle vragen.
Ben snel geholpen Iedereen was vriendelijk en professioneel. Operatie heeft direct geholpen en revalidatie gaat boven verwachting. Aanrader!
© 2023
Created by LR Internet