Heup

Het heupgewricht vormt de verbinding tussen de romp, het bekken en het bovenbeen. De heup is een kogelgewricht dat zorgt dat het been in verschillende posities kan bewegen. Heupklachten zijn vaak het gevolg van een ontsteking van de slijmbeurs en/of pezen in het heupgewricht. Een ontsteking ontstaat vaak na overbelasting of een val. Jaarlijks voeren we zo’n 100 heupbehandelingen (hieronder valt dynamische echografie met eventueel een injectie en zo nodig een operatie) uit.

Onze specialisaties

Bursitis trochanterica is een slijmbeursontsteking van de heup. Pijn kan al optreden bij wandelen, traplopen, fietsen en liggen op de heup. Er zijn diverse behandelmethoden mogelijk.

ICONE is goed bereikbaar in alle opzichten, en ik wordt vriendelijk te woord gestaan. In deze tijd waarin de zorg onder druk staat, wordt ik toch snel en vakkundig geholpen.
Persoonlijke benadering, goede communicatie, korte lijnen, kundige medewerkers, binnen enkele weken een operatie uitgevoerd.
Ik ben snel geholpen met een goed resultaat tot nu toe. Dr. Klos is echt een top orthopeet. Handeld snel en vakkundig!
Zorgvuldige en persoonlijke benadering, zeer kundige arts, legt goed uit wat er aan de hand is en hoe hij het euvel kan behandelen, geeft rustig antwoord op alle vragen.
Ben snel geholpen Iedereen was vriendelijk en professioneel. Operatie heeft direct geholpen en revalidatie gaat boven verwachting. Aanrader!
© 2023
Created by LR Internet