Knie

De knie is het grootste gewricht in ons lichaam en bestaat uit drie botdelen: het bovenbeen, het onderbeen en de knieschijf. Naast de botdelen zitten er ook de kniebanden. Klachten aan de knie kunnen geleidelijk ontstaan of acuut optreden door bijvoorbeeld een sportongeval. Symptomen bij knieklachten zijn veelal pijn, stijfheid, zwelling en beperking in beweging. Jaarlijks voert ons team orthopedisch chirurgen zo’n 1500 kniebehandelingen (hieronder valt dynamische echografie met eventueel een injectie en zo nodig een operatie) uit.

Onze specialisaties

Bij beschadigingen of letsel in de knie voeren we een kijkoperatie uit, waar er direct behandeld kan worden. Een kijkoperatie is een relatief kleine chirurgische ingreep met een korte hersteltijd.

Meer informatie

Bij overmatige slijtage van het kraakbeen in het kniegewricht spreken we over een versleten knie. Hier zijn verschillende behandelmethoden mogelijk. Onze medisch specialist bekijkt samen met jou welke behandeling(en) het meest passend is.

Meer informatie

De voorste kruisband kan geheel of gedeeltelijk gescheurd zijn. Bij een voorste kruisband reconstructie wordt de kruisband door een lichaamseigen pees vervangen.

Meer informatie
ICONE is goed bereikbaar in alle opzichten, en ik wordt vriendelijk te woord gestaan. In deze tijd waarin de zorg onder druk staat, wordt ik toch snel en vakkundig geholpen.
Persoonlijke benadering, goede communicatie, korte lijnen, kundige medewerkers, binnen enkele weken een operatie uitgevoerd.
Ik ben snel geholpen met een goed resultaat tot nu toe. Dr. Klos is echt een top orthopeet. Handeld snel en vakkundig!
Zorgvuldige en persoonlijke benadering, zeer kundige arts, legt goed uit wat er aan de hand is en hoe hij het euvel kan behandelen, geeft rustig antwoord op alle vragen.
Ben snel geholpen Iedereen was vriendelijk en professioneel. Operatie heeft direct geholpen en revalidatie gaat boven verwachting. Aanrader!
© 2023
Created by LR Internet