Schouder

De schouder is het meest bewegelijke gewricht in ons lichaam en wordt gevormd door de bovenarm, het schouderblad en het sleutelbeen. We zien vaak dat schouderklachten langzaam opkomen, bijvoorbeeld als gevolg van problemen van slijmbeurs of de pezen. Jaarlijks voert ons team orthopedisch chirurgen zo’n 750 schouderbehandelingen (hieronder valt dynamische echografie met eventueel een injectie en zo nodig een operatie) uit.

Onze specialisaties

Een frozen shoulder is een ontsteking in het gewrichtskapsel van de schouder. Afhankelijk van de fase waarin de frozen shoulder zich bevindt stellen we een behandelplan op.

Meer informatie

Om precies vast te kunnen stellen welke beschadigingen of letsels aanwezig zijn in de schouder, voeren we een kijkoperatie uit. Een kijkoperatie is een kleine chirurgische ingreep waarbij bevindingen direct worden behandeld.

Meer informatie

Schouderklachten kunnen veroorzaakt worden door verkalkingen in een of meerdere pezen van de schouder. Met barbotage brengen we het proces van het oplossen van deze verkalkingen op gang.

Meer informatie
ICONE is goed bereikbaar in alle opzichten, en ik wordt vriendelijk te woord gestaan. In deze tijd waarin de zorg onder druk staat, wordt ik toch snel en vakkundig geholpen.
Persoonlijke benadering, goede communicatie, korte lijnen, kundige medewerkers, binnen enkele weken een operatie uitgevoerd.
Ik ben snel geholpen met een goed resultaat tot nu toe. Dr. Klos is echt een top orthopeet. Handeld snel en vakkundig!
Zorgvuldige en persoonlijke benadering, zeer kundige arts, legt goed uit wat er aan de hand is en hoe hij het euvel kan behandelen, geeft rustig antwoord op alle vragen.
Ben snel geholpen Iedereen was vriendelijk en professioneel. Operatie heeft direct geholpen en revalidatie gaat boven verwachting. Aanrader!
© 2023
Created by LR Internet