In het kort

Wat je direct wilt weten

Voor sportletsels aan knie, schouder, enkel, voet en heup
Korte wachttijd
Behandelplan op maat

Sportletsel kliniek voor knie, schouder, enkel, voet en heup

De specialist in orthopedie en sportletsels

ICONE is een Zelfstandig Behandelcentrum (ZBC) voor orthopedie en sportletsels aan knie, schouder, enkel, voet en heup in Zuid-Oost Brabant. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg. In de meeste gevallen kunnen patiënten binnen 2 weken op een van onze locaties in Eindhoven of Schijndel voor een eerste consult terecht.

Neem contact op

Sportblessures

De sportblessure specialist van Zuid-Nederland

Bij ICONE kan je vanzelfsprekend ook terecht voor sportblessures. Een sportblessure ontstaat bij een verkeerde beweging, een verkeerde belasting of overbelasting van het lichaam. Vaak zien we dat een sportblessure ten minste één onderliggende oorzaak heeft. Een acute knieblessure is de meest voorkomende sportblessure. Andere voorbeelden van sportblessures:
- Blessure enkel (bijvoorbeeld gescheurde enkelbanden)
- Blessure scheenbeen (bijvoorbeeld shin splits)
- Blessure schouder (bijvoorbeeld een frozen shoulder)
- Blessure voet (bijvoorbeeld fasciitis plantaris, ook wel: peesplaatontsteking onder de voet)

Hoe we werken

Onze werkwijze

Heb je een sportletsel? Bij ICONE helpen we je graag. Je kan telefonisch een afspraak maken. We vragen je om een verwijzing vanuit je huisarts. In de meeste gevallen kan je binnen 2 weken terecht op onze locatie in Eindhoven of Schijndel voor een eerste consult. Vaak kunnen we direct een diagnose stellen. Vervolgens maken we een afspraak om de sportblessure te verhelpen door middel van een behandeling of operatie.
Meer informatie over onze werkwijze en verzekeringen vind je hier.

Direct contact opnemen

Meer weten over sportletsels? ICONE is een zelfstandig behandelcentrum voor orthopedie en sportletsels. We bieden snelle behandelingen door een medisch kwalitatief hoogopgeleid team.

(088) 778 52 05

Neem telefonisch contact met ons op

info@icone.nl

Mailen mag natuurlijk ook

ICONE is goed bereikbaar in alle opzichten, en ik wordt vriendelijk te woord gestaan. In deze tijd waarin de zorg onder druk staat, wordt ik toch snel en vakkundig geholpen.
Persoonlijke benadering, goede communicatie, korte lijnen, kundige medewerkers, binnen enkele weken een operatie uitgevoerd.
Ik ben snel geholpen met een goed resultaat tot nu toe. Dr. Klos is echt een top orthopeet. Handeld snel en vakkundig!
Zorgvuldige en persoonlijke benadering, zeer kundige arts, legt goed uit wat er aan de hand is en hoe hij het euvel kan behandelen, geeft rustig antwoord op alle vragen.
Ben snel geholpen Iedereen was vriendelijk en professioneel. Operatie heeft direct geholpen en revalidatie gaat boven verwachting. Aanrader!
© 2023
Created by LR Internet