Headerafbeelding

Veelgestelde vragen

  • ICONE heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract. U betaalt altijd wel uw eigen risico. Voor meer informatie hierover kijkt u op de pagina verzekeringen.

  • Een verwijsbrief is verplicht. Deze verwijsbrief mag van uw huisarts, arbo-arts of andere medische specialist zijn. Een verwijzing van alleen fysiotherapie of podotherapie is niet voldoende. Uw huisarts kan een verwijzing digitaal doorsturen via Zorgdomein.

  • De wachttijden voor een eerste afspraak of behandeling, kunt u vinden op de pagina wachttijden. Wij proberen onze wachttijd zo kort mogelijk te houden. Echter houd er rekening mee dat het soms wat langer kan duren als u een specifieke voorkeur heeft voor een specialist, of als u komt voor een second opinion.

  • ICONE houdt spreekuren in Schijndel, Eindhoven en Sint-Oedenrode. Niet elke specialist heeft spreekuur op alle locaties. Alle operaties vinden plaats op onze locatie in Schijndel.

  • U kunt binnen ICONE terecht voor een tweede mening (second opinion). U heeft hiervoor een verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist. Belangrijk is dat wij zoveel mogelijk gegevens ontvangen van uw vorige behandelingen. Het kan zijn dat wij u vragen om uw medisch dossier op te vragen.